sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Ensimmäisen pelitestauksen tulokset ovat tulleet, ja saimme aivan mahtavia palautteita. Tarkkanäköisten pelaajien esilletuomien seikkojen perusteella olemme hioneet tarinaa ja korjanneet pelin epäloogisuuksia. Kaikkein eniten hyötyä ulkopuolisesta palautteesta on siksi, että näemme nyt virheet, joita emme aiemmin ole itse huomanneet. Omalle pelilleen, tai mille tahansa projektille, kun tulee hyvin sokeaksi yllättävänkin nopeasti.

Tarinan korjaamisen lisäksi olemme työstäneet tuntikausia hahmojen positioita eli asemia ruudulla. Olemme myös luoneet dynaamisia siirtymiä hahmoille ja päässeet samalla hihkumaan söpöjä romanttisia lähikuvia :) Uusien positioiden ohjelmoiminen on aiheuttanut myös suurta hilpeyttä, kun kaikki ei olekaan mennyt aina täysin suunnitelmien mukaan, kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä :D

Luentosaliin on selvästi eksynyt jättiläinen...
Ei kun hetkinen, eihän tämä ollutkaan fantasiapeli :D

Seuraavaksi ryhdymme korjaamaan tarinan ongelmia lisäämällä peliin pisteytyksen. Lisäksi työn alla ovat grafiikat ja käytettävyyden hiominen. Suunnitelmissa on myös jalkautua tulevaisuudessa aivan konkreettisesti kohdeyleisön pariin ja päästä testaamaan peliämme livenä!

Terkuin: Con Amoren tiimi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti