sunnuntai 10. elokuuta 2014

Haaste hyväksytty!

Muutamia kuukausia sitten saimme ystäväni kanssa mahtavan idean! Mitäpä jos tekisimme oikein supersuloisen ja romanttisen pelin :D Ajatus kypsyi hetken aikaa mielissämme, mutta pikkuhiljaa huomasimme, että olimme suunnitelleet pelimekaniikan sieltä ja tarinan pätkän sieltä.

Varhaisia luonnoksia Con Amoresta.
Yhtäkkiä huomasimme, että edessämme oli kokonainen, monipolvinen tarina, mielenkiintoisia hahmosuunnittelmia, sekä jännittäviä pelimekaniikkoja paperilla (tai oikeastaan Drivessä) :) Ajatus ihanan ja innostavan pelin luomisesta imaisi meidät mukaansa, ja tiimimme oli kasvanut neljään henkilöön, ennen kuin huomasimmekaan.

Projektimme on edennyt huimasti, joskin työstämme peliä muun elämän ohessa :) Jonkin aikaa sitten mielissämme alkoi kyteä myös toinen ajatus: Mitäpä jos perustaisimme blogin, jossa kerromme pelimme etenemisestä, sekä peliprojektimme vaiheista.

Päätimme ottaa jännittävän ja pelottavankin haasteen vastaan ja tässä siis olemme! Toivottavasti viihdyt blogissamme ja löydät täältä sinua kiinnostavia ajatuksia, sekä kokemuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti